Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо бе замесен в поредния сексскандал. Португалският национал бе замесен в любовен триъгълник, а може да се окаже и в по-сериозна геометрична фигура, от испанското издание Cuore.

Според списанието Кристиано Роналдо е изневерил на приятелката си Ирина Шайк с една от ключовите фигури в разследването срещу собственика на Милан Силвио Берлускони - 27-годишната Никол Минети. Тя е танцьорка, но и депутат в регионалния парламент на Ломбардия. Брюнетката бе разследвана във връзка с оргиите в премиерската вила.

Кристиано Роналдо и Никол Минети са се срещнали за първи път на 9 декември миналата година в Мадрид. По това време приятелката на футболиста е била в Маями.

Според изданието, на 9 декември те са вечеряли заедно в хотел, а на следващия ден Роналдо влязъл в ролята на екскурзовод на Минети. На третия ден двамата отново вечеряли заедно, след което танцьорката си заминала за Италия.

Според медиите на Ботуша, Никол Минети една от дамите, сдобили се с политически пост, благодарение на Силвио Берлускони.

Роналдо изневерил на Ирина с Минети - приятелка на Берлускони

източник: Reuters