Португалската звезда Кристиано Роналдо не показа никаква скромност и си пожела да се превърне в най-добрия футболист за всички времена. Нападателят на Реал Мадрид получи Златната си обувка за 31-те си гола през миналия сезон и заяви, че целта му е спечелването на Златната топка.

„Искам да благодаря на всички мои партньори, защото без тях, нямаше как да спечеля тази Обувка. Благодаря на семейството ми, което винаги е зад мен, на феновете и институцията, която ми позволи да играя в най-добрия клуб в света и да печеля тези индивидуални награди“, коментира Кристиано Роналдо.

„Най-важното нещо е колективът, но също харесвам и индивидуалните награди. Днес е специален ден. Много съм щастлив и искам да споделя това със всеки един, който ме подкрепя от първия ми ден в Мадрид. Не ми харесва да бъда най-добрия футболист в Португалия. Искам да съм най-добрия футболист в света за всички времена и ще работя за това. Когато спра с футбола искам да видя статистиката и да разбера, че съм сред най-добрите в света“, каза още португалският нападател на Реал Мадрид.