Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо вярва, че тимът му има сили да се пребори за титлата в Шампионската лига, въпреки че в последните години „белите” безславно отпадат след груповата фаза.

„Кралският клуб” започва надпреварата в турнира тази седмица с домакинство срещу Аякс, а португалецът коментира, че този път чувства, че тимът му ще стигне много далеч.

„Този клуб, както винаги, има амбицията да печели Шампионската лига. Имам специално чувство за този сезон. Можем да я спечелим, но не трябва сами да се поставяме под напрежение. Имаме всички необходими съставки, за да триумфираме, но трябва да правим всичко стъпка по стъпка”, заяви Роналдо пред официалния сайт на Реал.

„Доволни сме от победата в събота (1:0 срещу Осасуна). Нашата единствена цел беше да спечелим мача и да вземем трите точки. Можем да играем по-добре и да бележим повече голове. Сигурен съм, че ще се справяме по-добре, ще сме по уверени и ще печелим”, каза още португалецът.

„Ще спечелим Шампионската лига тази година. Имам чувството, че ще успеем. Аз съм амбициран и искам да я спечелим. Жозе Моуриньо е най-добрият треньор в света и съм сигурен, че ще сътворим истински спектакъл”, допълни Роналдо.