След голямото дерби на Мадрид между Атлетико и Реал отново голямата звезда на "белите" Кристиано Роналдо получи обиди на тема "сексуална ориентация". Но той даде отговор на този въпрос чрез действия, а не чрез думи. 

Докато отборът му е в Лисабон за мач с родния отбор на звездата си Спортинг, той за кратко се отби в Париж. И точно там местните папараци го издебнаха в нежна компания. Въпреки че се беше дегизирал, той не успя да избяга от фотообективите. 

Роналдо си беше сложил перука и блуза с яка, която да скрие чертите му. Освен това беше и с тъмни очила, но папараците го разпознаха и го снимаха под ръка с испанката Джорджина Родригес. 

На един от кадрите двамата се целуват, като мацката издайнически сякаш позира пред камерата. Злите езици веднага се усъмниха, че всичко е нагласено, за да може Роналдо да отговори на информациите, че е гей. Но от списание "Ки", което притежава снимките, твърдят, че няма нищо подобно. 

Иначе португалецът доскоро се срещаше с бившата Мис Испания Десире Кордеро, но тя набързо му омръзна и сега е в обятията на нова красавица. 

Новото гадже на Роналдо

източник: instagram.com/georgina.rodriguez