Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо изненадващо подкрепи наставника на „белия балет“ Рафаел Бенитес. В последните седмици усилено се говори, че двамата се намират в сериозен конфликт, който се отразява на формата на футболиста.

Португалецът обаче разкри, че е имал лични проблеми, които са му пречили да покаже най-доброто от себе си. В последните мачове Роналдо възвърна формата си и защити своя наставник. Според него, Рафа Бенитес „върши добра работа“ и трябва да остане начело на тима от „Сантяго Бернабеу“.

„Не бяха само личните проблеми, имах и физически такива, но няма да използвам всичко това като извинение за слабата ми форма. Ние не сме извънземни, ние също минаваме през трудни времена, но сега те са в миналото и се чувствам все по-добре. Нормално е човек да има възходи и падения“, коментира Роналдо.

„Сега съм много по-добре, чувствам се по-добре и това се вижда на терена. Чувствам се добре с Бенитес. Мисля, че върши добра работа за отбора и трябва да продължи по този начин“, каза още португалецът, който е номиниран за Златната топка заедно с Меси и Неймар.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS