Бразилската суперзвезда Роналдиньо се завръща в групата на Барселона за предстоящия двубой от груповата фаза на Шампионската лига срещу шотландския Глазгоу Рейнджърс.

Футболистът не взе участие за „каталунците” в срещата от Примера дивисион срещу Виляреал загубена с 1:3. Роналдиньо получи почивка от треньорския щаб заради участието си в световните квалификации с екипа на Бразилия.

Вчера Роналдиньо поднови тренировки, като нормални занимания започнаха да провеждат още Яя Туре и Джанлука Дзамброта, които доскоро се възстановяваха от травми. След тренировъчния процес вчера, холандският наставник на тима Франк Рийкард обяви групата от футболисти, на която ще разчита за двубоя в Шотландия по-късно тази седмица. В нея не попадна Деко, който е с контузия от срещата на „Ел Мадригал” в събота. Халфът ще отсъства от терените най-малко месец.

Отделно от основната група тренировка проведоха Меси, Анри и Милито, които са с оплаквания след първата загуба на „каталунците” този сезон.

Двубоят между Рейнджърс и Барселона е утре от 21:45 часа българско време на стадион „Айброкс” в Глазгоу. Двата тима заемат първите две места в групата с актив от по шест точки. Без точки са отборите на Щутгарт и френския Лион.