Звездата на Барселона Роналдиньо с усмивка на уста отрече слуховете за евентуален негов трансфер в един от двата милански гранда – Интер и Милан.

Росонерите” отдавна искат да си осигурят услугите на Рони, а наскоро и градските им съперници изразиха интереса си към бившия играч на ПСВ.

Шансовете Роналдиньо да напусне „Камп Ноу” в края на кампанията изглеждат доста големи, след един доста разочароващ сезон, но 27-годишният футболист отхвърли модната столица на Италия като евентуална дестинация за продължението на кариерата си.

Милан и Интер ме искат? Трябва да кажа, не, благодаря”, каза Рони пред италианските медии.

„Хубаво е за един футболист да знае, че големите клубове оценяват работата му, това си е допълнителен стимул, но в момента искам само да се концентрирам върху играта си в Барселона”, добави той.

„Нормално е да ни критикуват в момента, но ако бяхме на първо място в Испания, ситуацията щеше да е съвсем различна. Но това е начинът, по който върви футболната игра. Не се притеснявам от критиците. Опитвам се да им отговоря с това, което правя на терена”, коментира още „кариоката’.

„Надявам се, Роналдо да се оправи скоро. Ние сме близки с него и искам всичко да се нареди както трябва”, завърши Роналдиньо.