Нападателят на Реал Мадрид Робиньо навършва днес 24 години и сподели пред испанския всекидневник „Ас”: „Чувствам се щастлив тук!”

Снощи той бе поканен от приятелите си в заведението „Буда дел Мар”, за да получи изненадата за своя празник. Робиньо влезе в заведението и наистина остана сюрпризиран – то бе празно. В съседство обаче се спотайваха Жулио Баптища, Ройстън Дренте, Марсело, Пепе, Шимао и Давид Бустаманте, които изскочиха, за да изненадат Робиньо.

За бразилския национал бе подготвено специално изпълнение на хип-хоп групата C-Girls, както и самба състав.

След като поговори за футбол, Робиньо бе готов и за купон. Той отвори много подаръци, сред най-интересните – викингски шлем, близалка с емблемата на Реал Мадрид, шапка, и гащета…от Роналдо. „Ооо, много добре, тези са от Роналдо. Виждате ли, че не е дебел,” пошегува се младокът със своя приятел и сънародник, който сега играе в Милан.

Робиньо духна и свещичките върху огромна торта, след което започна и истинският бразилски купон. „Не мога да повярвам. Много благодаря,” промълви Робиньо, който почерпи съотборници и приятели обилно, но алкохолът бе ограничен до шампанско.