Бразилската фурия Робиньо има намерение да играе в Реал Мадрид до края на кариерата си. Разкритието е дело на неговия мениджър, който бе на посещение в столицата на Испания. Вагнер Рибейро се е срещнал с Предраг Миятович и треньора Бернд Шустер.

„Говорих с Миятович и той ми каза, че много разчитат на Робиньо, не мога да скрия, че това ме радва”, отсече агентът на талантливия бразилец.

Между Реал и Робиньо се появи напрежение заради закъснението на футболиста при прибирането му от Бразилия, след мач с националната фланелка. Според човекът, който движи делата на Робиньо, нападателят е станал жертва на самолетни закъснения.

„Казах на Предраг Миятович, че Робиньо е много щастлив в Мадрид, защото е част от най-добрия отбор в света. Той има договор за още три години с Реал, но мога категорично да заявя, че Робиньо иска да изкара цялата си кариера в Реал Мадрид”, обяви тържествено агентът на бразилският национал.

Вагнер Рибейро хвърли още една бомба, като сподели интересно мнение. „Робиньо е много по-голям идол от Роналдиньо. В Бразилия най-обичани са Кака и Робиньо”, завърши Вагнер Рибейро пред мадридското издание „Марка”.