Футболистът на Реал Мадрид Робиньо се закани да покаже най-доброто от себе си през настоящия сезон. Въпреки че вече трета година нападателят се състезава за “белия балет”, той все още смята, че не е дал най-доброто от себе си.

“Много съм щастлив тук. В Мадрид изкарах три сезона и сега започнах трети, а всичко се развива добре. Бих искал някой ден да настъпи денят, в който ще мога да се похваля с моя мач номер 500 за този отбор”, каза Робиньо, който изигра своя стотен мач за Реал срещу Вердер Бремен от Шампионската лига.

“Още като малък съм мечтал да играя в този отбор. Тук прекарах много страхотни моменти, но бих искал този сезон да бъде още по-успешен за нас. Искам да спечелим както титлата в Испания, така и Шампионската лига”, добави нападателят.

“Харесвам всичките си голове, но съм вкарвал много важни попадения във вратите на Севиля и Сарагоса, по-важното обаче е, че успяхме да спечелим титлата. Имаме голяма конкуренция в отбора, особено що се касае до борбата за титулярно място. Трябва обаче да отбележа, че всички играчи дават всичко от себе си в тренировките, за да заслужат мястото си на терена”, каза още кариоката.

“Все още се развивам. Смятам, че феновете на отбора още не са видели най-доброто от мен. Надявам се през този сезон да покажа максимума от възможностите си”, завърши Робиньо.