Играчът на Реал Мадрид Ариен Робен останал бесен като видял в испанските медии, че не знаел как да тича правилно и това е причината за хроничните проблеми в гърба му. 

Член на медицинския екип на „белия балет” бил цитиран в „El Pais”, най-продаваният вестник в Испания, да казва, че 24-годишният холандец не може да излекува болките в гърба, заради непривичния начин, по който тичал. След като прочел информацията, Робен побеснял.

„Всичко това са пълни глупости. Не можах да повярвам на очите си, след като го прочетох във вестника”, били думите на футболиста за друго местно издание.

„Няма грам истина в тази информация. Тичам по начина, по който го правя, цял живот, и мисля да продължа в същия дух. От доста време съм наясно с факта, че проблемите в гърба ми нямат общо с краката”, добави той.

„Доста здраво работя с лекарския екип откакто пристигнах на „Бернабеу” и докторите никога не са повдигали този въпрос, това говори, че информацията във медиите е пълна глупост”, коментира още бившата звезда на ПСВ и Челси.