Наставникът на Барселона Франк Рийкард призова феновете да престанат да освиркват тима, след като вчера каталунците направиха поредния си разочароващ резултат – този път 0:0 с Хетафе.

„Тези неща се случват. Но ние се нуждаем от повече подкрепа и енергия за играчите, защото те са сърцето на тима. Ние сме тук, за да играем, но се нуждаем и от подкрепа”, започна холандският спец.

„В неделя се борихме здраво, ударихме три греди. Това е положението, когато топката не иска да влезе във вратата, това просто няма как да стане”, добави той.

„Ако бяхме успели да отбележим гол, целият мач щеше да потръгне по различен начин. Барселона беше по-добрият отбор. Притежанието на топката е 69 процента за нас, създадохме повече възможности за гол, но просто нямахме късмет”, продължи коментара си Рийкард.

„От моя гледна точка, отборът ни се нуждае от подкрепата на своите фенове. Трябва ни, за да може да се вдига духът на момчетата по време на мач. Нека не забравяме, че имаме изключително важен мач с Шалке в средата на седмицата”, завърши наставникът на Барселона.