Старши треньорът на Барселона Франк Рийкард призна, че не знае какво му готви съдбата, но никога не би приел оферта да води Реал Мадрид.

„Всеки от нас има достатъчно време да напусне един клуб и да се присъедини към друг,” заяви Рийкард пред „Онда Серо”. „Но аз съм фокусиран само върху Барса, и не мисля да поемам друг отбор.”

На въпрос за положението на Реал Мадрид, и дали би приел работа там, той отговори:”Не мога да обсъждам Реал Мадрид. Да стана треньор там? Вратата към Мадрид е затворена за мен.”

„Когато си имал късмета за опиташ невероятната атмосфера, специалните хора и историята на Барселона, това оставя в съзнанието ти впечатления, които никога не изчезват.”

„Имам огромния късмет да съм треньор на велик клуб с много талантливи играчи,” продължи холандецът. „Това винаги прави живота и работата на човек по-лесни.”

„Вече сме в най-добрата си форма,” обяви Рийкард, запитан за състоянието на тима. „Ние сме във финалния етап от сезона и успяхме да възстановим и да използваме двама много важни за нас футболисти – Ето`о и Меси.”