Старши треньорът на Барселона Франк Рийкард не скри разочарованието си след провала на неговия тим в мача от 12-ия кръг на Примера Дивисион срещу Хетафе. Каталунците загубиха гостуването си с 0:2.

Холандският специалист призна, че ще трябва да работи много, за да намери отговор на проблемите, които вече доста дълго съпътстват отбора му. „Чувстваме се измамени. Мисля, че опитахме да играем в нашия си стил, но не се получи. Моя работа е да намеря решение и начин да започнем да печелим”, каза Рийкард.

„Не успяхме да създадем никаква опасност за Хетафе. Факт е, че Уче имаше повече изстрели към нашата врата, отколкото бяха опасните удари на всички мои футболисти взети заедно. Това доказва, че нещо не е наред в нашия състав. Показахме характер, но трябва да направим нещо различно, когато не играем пред собствена публика. В днешния мач губехме често топката, а съперникът беше постоянно подготвен за контраатаки. В нападение не показахме нищо и си платихме за това. Не исках да се случва така, но не е за първи път”, коментира Франк Рийкард.