Новото попълнение на Атлетико Мадрид Хосе Антонио Рейес се закани на своя бивш отбор Реал Мадрид. „Ще ги победим с 2:0, а аз ще отбележа един от головете”, обеща на феновете на „дюшекчиите” острието.

„Аз играех в един силен Реал, който заслужено спечели титлата. Сега виждам един изцяло нов отбор, който е лесно разгадаем. Севиля демонстрира голяма класа и заслужено на два пъти победи „кралете”. Ние трябва да вземем пример от играта на андалусийци”, коментира Хосе Антонио.

„Преминах в Атлетико, защото Миятович ме излъга. Помоли ме да изчакам един месец, за да уредят Реал и Арсенал финансовите параметри около сделката, но това не стана факт и сега съм на „Висенте Калдерон”. Имаме добър отбор и смятам, че може да спечелим дербито”, добави бившият играч на Севиля.

„Мисля, че със Симао няма да има кой да ни спре. Реал направи грешка с късната селекция. Барселона, Севиля, а дори и Атлетико привлякоха много рано новите си футболисти и ги обиграха. За мен е много важно да победим Реал в дербито на Мадрид”, завърши Хосе Антонио Рейес.