Спортният директор на Реал Мадрид Предраг Миятович вярва, че е само въпрос на време Кака да се присъедини към испанския отбор.

След много напразни опити да бъде привлечен бразилският футболист, Миятович сподели по-рано днес, че „кралският клуб” ще плати сериозна сума за трансфера на таланта.

„Убеден съм, че рано или късно Кака ще дойде на „Сантяго Бернабеу”, заяви шефът на мадридчани пред испанския всекидневник „Ас”.

Миятович говори и за футболиста на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо. „Роналдо е чудесен футболист. Много отбори са заинтересувани от него. Но за него ще говорим чак в края на сезона. Освен това знаем, че има договор с Манчестър, а ние много уважаваме този велик отбор”, каза Миятович.

„Не знам, дали все още ще бъда тук, но такива играчи като Кристиано трябва да играят тук”, заяви спортният шеф на „белия балет”.

Защитникът на Реал Сисиньо заяви, че два големи европейски тима са се свързали с него. „Не съм получавал никакви новини. Знам, че Ливърпул и Рома имат интерес към мен. Но Предраг ми каза, че в Мадрид са много щастливи с мен и не искат да ме изпуснат”, каза Сисиньо.