Реал Мадрид победи Сарагоса с 4:0 в мач от 10-тия кръг на Примера дивисион. По този начин „белия балет“ възстанови пасива си от лидера Барселона на 8 точки, след като малко преди това каталунците победиха Селта с 3:1.

Гонсало Игуаин, Анхел ди Мария, Майкъл Есиен и Лука Модрич донесоха победата за Реал, която е под номер 100 за Жозе Моуриньо начело на кралския клуб.

Резултатът бе открит в 23-а минута, когато след центриране от корнер на Модрич, Арбелоа игра с глава, гостите избиха, но топката попадна в Игуаин, който от близко разстояние без проблеми вкара за 1:0.

2 минути по-късно Ди Мария удвои преднината. Аржентинецът нахлу в наказателното поле и стреля, Роберто изби удара му, но топката отново попадна в него и при втория шанс крилото не пропусна.

През второто полувреме мачът се доиграваше, но Реал все пак успя да стигне до нови два гола в самия край на мача. В 89-а минута Есиен завърши майсторски бърза контраатака за Реал, а в добавеното време Роберто отрази два последователни удара на Роналдо, но топката се озова в Модрич, който с прецизен удар от границата на наказателното поле оформи крайното 4:0.