Реал готви оферта, на която Ливърпул трудно ще може да откаже. Европейският клубен шампион иска в редиците си голямата звезда на мърсисайдци Луис Суарес, като президентът Флорентино Перес е готов да плати 90 млн. евро за него. 

Според Sky Italia, точно толкова пари ще предложи босът на мадридчани за уругвайската звезда. На всичкото отгоре официалното предложение ще стане факт още тази събота или неделя, информира още изданието. 

Но дори и офертата да стане факт в тези кратки срокове, това в никакъв случай не означава, че сделката ще бъде финализирана скоро. В Испания очакват да текат преговори цяло лято и всичко да приключи едва в последните часове на трансферния прозорец. 

Sky Italia се позовава на свои източници, според които новата фиксидея на Флорентино Перес е да доведе Суарес и няма да се спре пред нищо, докато не постигне целта си. А Перес е доказал, че когато си намисли нещо, обикновено го постига. 

Самият Суарес наскоро обяви, че няма никакво намерение да напуска "Анфийлд". Но медията отбелязва, че единственият отбор, за който той е готов да промени мнението си, е именно Реал Мадрид.