Ръководството на втородивизионния Реал Сосиедад ще разследва треньора Крис Коулман, който закъсня за пресконференция в петък, а в медиите се появиха информации, че той е бил видян в местен нощен клуб в ранните сутрешни часове.

Журналистите чакаха наставника час и половина за традиционната ежеседмичната проява, а когато Коулман пристигна, той се извини, оправдавайки се с наводнение в апартамента си.

„Никой не харесва подобни неща. Вие не сте доволни и затова започнахме разследване“, заяви спортният директор на Реал Салва Ириарте пред представителите на медиите.

„Всички сме хора и всеки може де сгреши, сега или в бъдеще. Това не въздейства на вярата ни в спортния проект тук и аз съм доволен от работата на наставника. За мен въпросът е приключен.”

„Треньорът има десет дни да даде обяснение и бордът на директорите ще вземе решение“, каза още спортният директор на тима от Сан Себастиан

Крис Коулман, който е бившият национал на Уелс, пое Реал Сосиедад след изпадането му от елита в края на миналия сезон. В момента отборът е на 13-о място в Сегунда дивисион.