Реал Мадрид вдигна вътрешната забрана парчета на Шакира да се пускат на домашните мачове на тима, след като хитът на колумбийката "Loca" бе пуснат на "Сантиаго Бернабеу" в двубоя със Спортинг Хихон в събота.

Информациите в испанските "Марка" и "АС" предполагаха, че Мадрид са решили да забранят пускането на песни на поп звездата в домашните си срещи. Няма конкретно обяснение за това, но според испанските медии, връзката на Шакира с бранителя на Барселона Жерар Пике има нещо общо.

Мадридчани запазиха мълчание по въпроса и вместо това пуснаха "Loca" преди двубоя със Спортинг. Интересното е, че тази песен не им донесе късмет и те загубиха с 0:1, а треньорът на тима Жозе Моуриньо допусна първа домакинска загуба за първенство от 9 години.

Точно приятелят на Шакира, Пике, пък донесе успеха на Барселона с 1:0 над Виляреал, след който каталунците дръпнаха на Реал с 8 точки на върха в таблицата.

Шакира пък сама е казвала, че е фенка на "белия балет" и получи фланелка с номер 5 от Флорентино Перес по време на първия му мандат като президент на Реал.