Два дни преди гостуването на Лудогорец в Мадрид пресата в Испания е опиянена от представянето на Реал. "Балета" чупи рекорди воден от Кристиано Роналдо. Действително най-често употребяваната дума в мадридските вестници е рекорд, когато статиите са посветени на Кралския клуб.

Роналдо върви в умопомрачителен ритъм през този сезон в Ла Лига. Той вече заби 23 гола. Сметките показват, че е в темпо, което може да завърши с над 60 гола в настоящия шампионат.

Кристиано заби своя хеттрик номер 23 в испанското първенство. Това е абсолютен рекорд, а зад португалеца остана дори великият маестро Ди Стефано.

Реал счупи още един рекорд. Момчетата на Анчелоти са в серия от 18 поредни победи, което е изравнено постижение с рейда на Барселона воден от Рийкард. В Мадрид очакват 19-та да бъде спечелена срещу Лудогорец.

Кристиано е с най-висока оценка от мача със Селта. Той получи осмица от повечето медии в Испания. Най-слабо се е представил Ундиано Майенко, който свири измислена дузпа в полза на Реал, с която Роналдо откри головата си сметка.

На този етап Лудогорец не вълнува пресата в Мадрид. Медиите възхваляват Реал и Роналдо. Броят рекордите и разсъждават дали пред тима на Анчелоти има граници...

Стефан Стоянов, специален пратеник на Дарик радио в Мадрид.