Реал Мадрид ще разчита главно на фактора Робиньо, така твърд авторитетният вестник „Ас”, който е близък до Белия балет, преди двубоя с Рома.

Тази вечер на Сантяго Бернабеу Кралския клуб ще трябва да навакса гол пасив от първия мач в Рим, който завърши 2:1 за вълците.

Бразилецът Робиньо ще играе за първи път, като титуляр, след като лекуваше контузия. Магьосникът от Страната на кафето влезе като резерва в шампионатната среща с Реакреативо. Крилото заши два гола и донесе успеха на Реал Мадрид.

Тази вечер се очаква Шустер да пусне в игра вратаря Касияс, защитниците Торес, Канаваро, Пепе и Хайнце. В средата на терена Реал ще е разположен във формата на ромб, като Диара ще е дефанзивен халф, по крилата ще действат Гути и Робиньо, а зад нападателите ще е настанен капитанът Раул.

Проблемът за немския треньор на Реал Мадрид е нападението. Рууд ван Нистелрой е аут от мача. Баптища със сигурност ще е титуляр, а на този етап се търси още един, който да попълни единайсеторката. Възможно е Раул да бъде изтеглен в атака, а Гаго да стартира в средата на терена.