Реал (Мадрид) ще направи лятна разпродажба и след това ще купува. Това заяви пред радио „Marca” спортният директор на „белия балет” Предраг Миятович. Отборът ще се раздели с Мичел Салгадо и Роберто Карлос, а оставането на Фабио Канаваро на „Сантиаго Бернабеу” също е поставено на карта, тъй като към защитника има голям интерес от Интер и Милан. Първият най-вероятно ще потегли към Виляреал или Англия, а бразилецът ще премине във Фенербахче.

Единственият халф, който ще напусне отбора е Емерсон, като пред него възможностите са две Милан или Ювентус.

Касано, Рейес и Робиньо напускат също със сигурност „кралския” клуб. Касано ще се завърне в Италия, в същата посока ще потегли и Робиньо, а Рейес ще се завърне в Арсенал.

Реал ще вземе за техни заместници Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед, Кристоф Метцелдер от Борусия Д, Баптища ще се върне от Арсенал, но има голяма вероятност той да бъде продаден. Търсят се усилено двама халфа и един нападател. Най-вероятно в средата на терена ще бъдат взети двама латиноамериканци, които скаутите на клуба следят в момента. В нападение основната цел пред Реал е Давид Трезеге, а негов резервен вариант е Мирослав Клозе.