Реал Мадрид беше най-активният от грандовете на летния трансферен пазар и пръсна над 320 млн. евро да се подсили за новата кампания. Наставникът Зинедин Зидан обаче настоява за още едно ново звездно попълнение в лицето на Пол Погба. 

И ако президентът Флорентино Перес наистина иска да доведе французина на "Сантиаго Бернабеу", ще трябва да се бръкне доста дълбоко. Според вестник "Ас", "белите" са научили от Манчестър Юнайтед срещу каква сума могат да се сдобият с халфа. Тя е между 135 и 140 млн. евро. 

Подобен трансфер би наредил Погба като третия най-скъп играч в историята на футбола. Досега са плащани повече пари за Неймар (222 млн. евро) и Килиан Мбапе (180 млн. евро). За самия французин вече веднъж бяха платени 100 млн. евро при преминаването му от Ювентус на "Олд Трафорд". 

Реал вече плати 100 млн. евро за играч това лято. Те бяха дадени за Еден Азар от Челси, като сумата може да набъбне до 130 млн. евро в зависимост от бонусите. Но дори и тогава ще е по-ниска от тази, която ще трябва да се плати накуп за Погба.