Шампионът на Испания Реал Мадрид започва подготовка за новия сезон тази вечер в 21 часа българско време. Нов треньор и много нови лица се очакват на базата във Валдебебас след месеца почивка.

Старши треньорът Бернд Шустер, заменил Фабио Капело, ще бъде представен официално в съблекалнята през играчите преди началото на тренировката.

Отборът ще бъде подложен на серия от тестове, които да дадат ясна представа за физическото им състояние след ваканцията.

Утре Реал Мадрид отново ще тренира в испанската столица, преди да се отправи към Ирднинг (Австрия) за първия си лагер. На австрийска земя „кралският клуб” ще играе контрола с английския Стоук Сити.

На 31 юли Реал ще отпътува за Хановер (Германия), където ще срещне отбора на Чавдар Янков. Тогава към състава ще се присъединят и футболистите, играли на Копа АмерикаРобиньо, Баптища и Фернандо Гаго.

Реал напуска Германия на 3 август, и пътува за Москва, където ще участва в турнир заедно с ПСВ Айндховен, Милан и местния Локомотив.

На 5 август шампионите се завръщат, за да продължат подготовката си в Испания, като се готвят за сезона и за мача за Суперкупата на страната.