Европейският клубен шампион Реал Мадрид може да бъде изправен пред проблеми, свързани с вратарския пост. Според последните информации, и двамата основни играчи на "белите" на тази позиция обмислят напускане. Това са капитанът Икер Касияс и Диего Лопес. 

Все пак, малко вероятно изглежда и двамата да си тръгнат. Но поне един със сигурност ще е аут от "Сантяго Бернабеу". Касияс обмисля преминаване в Арсенал, от където е получил дори и оферта. 

Лопес пък може да бъде използван като част от сделката по привличането на Хамес Родригес в Реал. От сегашния клуб на колумбиеца Монако искат да се подсилят на вратарския пост и стражът на мадридчани е първият им избор. 

Ако такава сделка се осъществи, може да падне и цената на Родригес, за когото сега се искат 90 млн. евро от "монегаските". Развитие по тази сделка се очаква в близките дни, а Хамес тръгва в понеделник за подготовката на тима си в Маями. 

Ясно е, че ако Диего Лопес отиде в Княжеството, Касияс над 90% ще остане на "Бернабеу". Но у капитана има горчивина от двата сезона, в които беше резерва и нищо чудно да се раздели с родния си клуб, въпреки че има уговорка с Карло Анчелоти това да стане през лятото на 2015 г.