Реал Мадрид официално представи първото си ново попълнение Алваро Одриосола, който бе привлечен от Реал Сосиедад за сумата от 30 милиона евро.

Той сложи своя подпис върху шестгодишен договор с испанския гранд.

9 снимки

 

„Изживяхме една от най-великите епохи в нашата история. Ние постигнахме уникални успехи. Имаме подкрепата на милиони фенове. Всяка спечелена титла е първата крачка към търсенето на нови победи. Трябва да бъдем готови за настоящето и бъдещето. Имаме страхотен отбор, който ще подсилим с невероятни играчи. За това привлякохме и Алваро Одриосола. Той бе желан от много отбори, но Алваро знаеше много ясно къде иска да дойде да играе“, коментира президентът Флорентино Перес при официалното представяне на футболиста.

Алваро Одриосола

източник: БГНЕС

„За мен е огромна чест да бъда тук и да осъществя мечтата на всеки футболист – да подпиша с Реал Мадрид. Знам каква отговорност означава да носиш фланелката на Реал Мадрид. Ще дам всичко от себе си за успеха на отбора. Знам, че тази фланелка задължава да побеждаваш. Нямаше как да пропусна възможността да заиграя в Реал Мадрид. Благодаря на всички“, каза Одриосола.

Алваро Одриосола

източник: БГНЕС