Ще има разпродажба в Сарагоса. Това информира спортният директор на клуба Мигел Пардеса. Според него клубът ще се раздели с 4-5 от основните футболисти, но също така се очакват и около шестима нови футболисти, с които вече се преговаря.

Със сигурност арагонци трудно ще издържат на изкушението от страна на Барселона, която иска двамата братя Милито – Габи и Диего, а също така и Диого. Освен Барселона към някои играчи от тима проявяват интерес Манчестър Юнайтед, Ювентус и Милан.

Почти сигурно в отбора ще останат Аймар, Евертон и Андрес Д’Алесандро. Около тях ще се гради и отбора, който ще атакува Шампионската лига при евентуално класиране на тима.

Ръководството на отбора ще се опита да привлече Артета от Евертън и Снайдер или Хейтинга от Аякс. Единственото ново сигурно попълнение в тима е Габи. В плановете за селекция на Сарагоса попадат още Емерсон и Гути от Реал М, Мота от Барселона. Наблюдават се и двама нападатели от Бразилия и Аржентина, а пък в Италия арагонци се оглеждат за двама класни защитници.