Нападателят на Шалке 04 и бивша легенда на Реал Мадрид Раул Гонсалес си позволи да коментира ситуацията в бившия му отбор Реал Мадрид. Легендата на „белите“ сподели, че според него в момента в Реал се работи изключително професионално.

„Моуриньо работи повече от добре. Той прави това, което мисли, че е най-добро за клуба. За две години успя да постигне много неща: два полуфинала за ШЛ, спечели Купата на Краля, което не се бе случвало от много време насам“, заяви бившият играч на Кралския клуб.

Запитан за отминалия полуфинал между Реал Мадрид и Байерн Мюнхен, който „белите“ загубиха след изпълнение на дузпи, след като общият резултат от двата мача бе 3:3, Раул обясни: „Видяхме най-добрите вратари в света. Аз също имам горчив опит от изпълнението на дузпи. Видя се, че има дни, в които сме щастливи и такива, в които не е така. Реал все пак спечели Ла Лига след като изнесе невероятен мач на „Камп Ноу“.

Относно великолепната публика на „белите“ бившата звезда на Реал заяви: „Това са невероятни фенове. Винаги подкрепят тима“.