Нападателят на Реал Мадрид Раул заяви, че е рано да се говори за нова титла, тъй като все още е шампионатът е в самото начало.

 

Снощи Белия балет се изкачи на върха в класирането в Примера дивисион след домакински успех с 2:0. Капитанът на Кралския клуб отбеляза първия гол за успеха срещу тима от Севиля в 66-тата минута от дузпа, която бе отсъдена за нарушение срещу него.

 

„Не мога да си спомня, кога за последно съм отбелязвал от дузпа” – заяви Раул Гонсалес след мача – „Тук има много хора, които умеят да ги вкарват и съм сигурен, че Ван Нистелрой щеше да изпълни тази, ако беше на терена.”

 

„Имах щастието да вкарам и да открия резултата, това е нещото, което всички желаехме. Чувствам се много добре, защото играя близо до вратата. Вкарах от седмото положение. Трябва да искаме повече от нас, но това е резултатът, който очаквахме.”

 

„Трябва да останем във форма, защото имаме мачове в сряда, неделя и пак в сряда. Тази серия няма да спре скоро, така че трябва да продължим да се трудим здраво. Още е септември и имаме дълъг път до края, така че трябва да продължим да се трудим”, каза още Раул.