Капитанът на Реал Мадрид Раул Гонсалес разкри днес, че "белия балет" ще се опита да вкара ранен гол в мача си с Рома, с което футболистите на Бернд Шустер ще се опитат да обърнат нещата в своя полза, тъй като загубиха първия мач във Вечния град с 1:2.

"Трябва да започнем мача много интелигентно и да използваме атмосферата на стадиона, когато съдията даде началото на мача. Трябва да се опитаме да вкараме гол в първите 15 или 20 минути. През първите няколко минути, трябва да наложим нашия ритъм на игра, тъй като идеята ни е да ги натиснем още от самото начало на срещата”, сподели нападателят.

„Играем срещу силен отбор, като те имат играч, който е над всички - Тоти. Изглежда всички атаки ще минават през него. Рома са много бърз отбор и могат да те накажат, така че трябва да внимаваме много", добави капитанът на „кралете”.

"Рууд е много важен играч за нас. Ако той играе, ще бъде много по-добре. Той е нашият голмайстор, но когато той не може да играе, трябва да се справим и сами. Отборът има достатъчно качествени футболисти", завърши Раул.