Нападателят на Реал Мадрид Раул все още таи надежди, че ще попадне в състава на националния отбор на Испания за Евро 2008. Според местните издания селекционерът Луис Арагонес и 30-годишният играч вече са си стиснали ръцете, което най-вероятно означава, че наставникът ще промени решението си и може би ще повика Раул в състава за европейските футболни финали.

„Все още се надявам, че ще попадна в отбора за Евро 2008. Не ми остава нищо друго, освен да чакам. Надявам се моите интереси да съвпаднат с тези на треньора и на отбора”, категоричен бе Раул, който се надява отново да облече фланелката на Испания.

От своя страна Луис Арагонес коментира уклончиво темата за нападателя и евентуалното му попадане в състава.

„Познавам Раул и съм наясно на какво е способен. Ако сметна, че той е нужен на тима, веднага ще го му изпратя повиквателна. На него ще му бъде също толкова трудно, колкото и на всички останали 40 футболисти, които попадат в разширения състав за Евро 2008”, сподели Арагонес пред AFP.

Раул, който има 102 мача с екипа на фуриите и е рекордьор по отбелязани голове - 44, е играл за последно в националния отбор през септември 2006 година. След това не бе викан в отбора.