Капитанът на Реал Мадрид Раул сподели на специална пресконференция преди предстоящата среща от Шампионската лига с Рома, че Франческо Тоти е най-важният играч на „вълците”, но все пак добави, че испанците трябва да обърнат специално внимание и на още няколко от състезателите на италианския тим.

„Преди всичко, става дума за битката между Реал Мадрид и Рома, а не за тази между Раул и Тоти”, каза водачът на „белия балет”.

„Капитанът на Рома е много добър играч, разполага с изключителни качества и твори магия на терена. От години той помага много както на клуба си, така и на националния тим, сигурен съм, че ще бъде на висота. Но все пак „вълците” не са само Тоти”, каза Раул.

„За нас, Шампионската лига е изключително важна надпревара. Макар, че в последните сезони не ни се отдава да преминем фазата на последните осем. Сега сме си поставили за цел, да си върнем влиянието в Европа, а каква по-добра възможност за това от мача с Рома, който е труден за побеждаване съперник и изключително престижен тим”, добави той.

„Със сигурност ще срещнем доста проблеми срещу италианците, но имаме шанс да покажем добра игра и да направим добър резултат”, коментира още капитанът на кралския клуб.