Капитанът на Реал Мадрид Раул Гонсалес все още не мисли за оттегляне от футбола, но не изключва възможността да напусне „белия балет” пред лятото. 32-годишният нападател даде своето мнение за полуфинала в Шампионската лига между Барселона и Интер, в който „нерадзурите” имат аванс от 3:1 след първия мач. „Ако има отбор на света, който може да обърне такъв резултат, това е Барса, но определено Интер е в по-добра позиция,” коментира ветеранът.

Раул участва в откриването на рекламна кампания на фирмата за спортни стоки, на която е лице, и сподели на пресконференцията: „В момента не мисля да прекратявам кариерата си. Надявам се, че ще успея да изпълня оставащата година от договора си, но ще видя какво ще се случи след края на сезона. Но желанието ми е да продължа да играя футбол.”

Относно шансовете на Реал за шампионска титла в Испания, Раул коментира: „Сега вече не разчитаме на себе си. Но ако спечелим петте си мача до края, а Барса – не, може да се случи. Защо не?!”

Раул добави, че не познава лично Жозе Моуриньо, но похвали играта на Интер срещу Барселона. „Той знае как се играе срещу Барселона, кара ги да се чувстват неудобно. Беше хубав мач,” каза той, но обясни: „Ако има отбор, който може да обърне 1:3, това е Барселона, но Интер е фаворит.”

„Разбира се, че до последно ще се борим за титлата,” обеща накрая Раул.