Ръководството на Барселона планира сериозни промени след края на сезона. Това обяви техническият директор на тима Чики Бегиристайн в интервю за испанска телевизия. Според боса на „каталунците” след края на кампанията в Испания бъдещето на всеки футболист в тима ще бъде обсъдено поотделно.

Барселона прави труден сезон като в момента изостава на седем точки след лидера Реал Мадрид и на една от втория в подреждането Виляреал.

Най-дискутирани на Иберийския полуостров продължават да бъдат съдбите на наставника Франк Рийкард и суперзвездата Роналдиньо.

В събота Барселона загуби от Бетис с 2:3, след като пропиля аванс от два гола. Бегиристайн сподели, че в момента няма да се правят драстични промени, но такива ще има непременно през май.

„Няма нужда да се правят драстични промени. В края на сезона ще преценим всичко, негативния и положителния прогрес на всеки един от футболистите ни. Ако в края на годината не сме доволни от показаното от различните играчи ще преценим дали тези футболисти да продължат да играят за нас или не. Сега обаче ме можем да променяме състава”, коментира още Бегиристайн.