Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо и руският модел Ирина Шайк са прекратили отношенията си, след като рускинята е отказала да присъства на рождения ден на майката на футболиста.

Португалското издание "Корейо да Маня" съобщава, че петгодишната интимна връзка между футболиста и модела е започнала да се приближава към края заради това, че Шайк е започнала да изразява своето недоволство от майката и от сестрата на Роналдо.

И като резултат на това Шайк не отиде на 60-тия рожден ден на Долорес Авейро на остров Мадейра.

"Роналдо искаше да направи на мама сюрпиз и да бъде на юбилейния рожден ден с нея, но Ирина отказа да ходи. Между тях избухна скандал, който завърши с това, че в навечерието на Нова година Кристиано и Ирина започнаха да живеят отделно", разкрива член на семейство Роналдо.

Според данни на изданието, разногласия между Ирина Шайк и Долорес Алваро е имало и преди и руският модел е трябвало да остава понякога в хотел, а не в дома на семейство Роналдо.

Долорес не е виждала в Ирина бъдещата жена на своя син, смятайки, че за нея майчинството не е жизнен приоритет.

В началото на седмицата най-различни източници съобщиха, че Ирина Шайк и Кристиано Роналдо са поставили точка в отношенията си.

В понеделник руският модел не се появи на церемонията по връчване на "Златната топка", която бе спечелена от Роналдо. Освен това Шайк и Роналдо са се отписали един друг от социалните мрежи.