Преди няколко дни се появи информация за катастрофа на Зинедин Зидан близо до клубната база на Реал Мадрид. Подробности нямаше, освен че шофьорите са се отървали невредими и бързо си стиснали ръцете. Испанското издание "Ла вос де Галисия" откри мъжа, чийто автомобил бе ударен от Зизу благодарение на селфито, което той публикува в социалните мрежи.
 
„Веднага щом го видях, го разпознах и му казах: Искаше ми се да се запознаем при други обстоятелства, но и това не е лошо“, споделя Игнасио Фернандес, който работи като мениджър в магазин за мебели
 
За да избегнат струпването на медии около тренировъчната база на Реал Мадрид, Игнасио предлага двамата със Зидан да се разберат по-късно относно застраховката, но помолил за бързо селфи, с което да запамети момента.
 
„Помолих го за селфи, защото иначе приятелите ми никога не биха ми повярвали, че Зидан ме е ударил. И той веднага се съгласи. Свали шапката си и се снимахме“, разказва още Игнасио.
 
След известно време представител на Зидан сам го потърсил по телефона и му е благодарил от името на французина за съдействието и че не се е възползвал от ситуацията и не го е молил за автографи, фланелки или билети.