Приятелката на Икер Касияс Сара Карбонаро би трябвало да се свикнала с медийното внимание – самата тя е спортна журналистка. Хубавицата обаче споделя, че откакто излиза с испанския национален страж, се „радва” не небивал интерес от страна на папараците, които едва ли не я преследват на всяка крачка.

Сара коментира тази тема в последния брой на испанския Cosmopolitan, чиято корица огрява. 25-годишната брюнетка казва още, че е безумно щастлива с Икер Касияс, и потвърждава думите си от преди около месец, когато обяви, че „нейният мъж е най-добрият вратар в света”.

Вече повече от година Карбонаро е репортер за телевизия Telecinco, и за нейно щастие, именно тя ще излъчва Световното първенство по футбол, което означава, че ще може да е близо до любимия си.

„Бразилия, Италия и Франция са фаворити на Мондиала, но аз залагам на Испания,” казва прекрасната футболна половинка.

В Cosmopolitan Сара дискутира още настоящата ситуация в испанското медийно пространство, и показва завидни познания и в модата.

Тя се оплаква и от това, че в социалните мрежи има твърде много нейни подражатели. „Знам поне 30-40 профила, които използват името ми, но не съм аз в действителност,” предупреждава феновете си Сара Карбонаро.