Любопитни разкрития за скандала между играча на Атлетико Мадрид Лукас Ернандес и половинката му Амелия се появиха в медийното пространство в Испания. Както е известно, ожесточената дискусия между двамата завърши с побой, а преди ден двамата се изправиха пред съда.

Следователят по случая Хосе Рамон де ла Морена обясни в интервю как горе-долу се е случил неприятният инцидент между Лукас и Амелия. Според доказателствата по делото битката между двамата започнала в колата.

Амелия чакала Лукас на улицата. Той минал и я взел, тя се качила, след което започнала жестока дискусия. Амелия одраскала бранителят на „дюшекчиите“ с ключове по шията и лицето. При този бурен развой на събитията, Лукас спрял колата и свадата се пренесла на улицата. С въпросните ключове Амелия одраскала и автомобила. След това Лукас я хванал през кръста и ѝ нанесъл удар в челюстта и устните.

Припомняме, че прокуратурата повдигна обвинение за домашен тормоз на Лукас и поиска 7 месеца затвор. Същото обвинение има и за Амелия, която обаче ще отговаря и за нанасяне на материални щети. Държавното обвинение пожела шест месеца затвор за нея.