"Във футбола е важно да бъдеш лоялен, това идва преди ролята ти на мениджър или играч. Аз съм фен на Еспаньол и обичам Еспаньол, така че няма нужда да казвам повече по този въпрос", заяви мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино по повод слуховете, че ще поеме Барселона от следващия сезон.

Аржентинският специалист се представя отлично начело на "шпорите" в последните години и вече е смятан за един от най-добрите треньори в Европа, като често името му се спряга за наследник на Луис Енрике на "Ноу Камп". Слуховете бяха засилени, след като стана ясно, че Почетино се е срещнал с президента на Барса Хосеп Мария Бартомеу в бар в столицата на Каталуня.

Барселона отрече за Почетино

"Вярно е, че се срещнахме случайно в един бар миналия вторник. Аз го познавам, много преди да стане президент на Барселона. Поговорихме пет минути и това беше. Аз съм фен на Еспаньол, няма какво повече да кажа. Ако Даниел Леви ме уволни след няколко години, би било невъзможно да поема Арсенал. Във футбола е важно да бъдеш лоялен, това идва преди ролята ти на мениджър или играч. Аз съм фен на Еспаньол и обичам Еспаньол", коментира Почетино.