Робер Пирес каза, че съотборниците му във Виляреал не бива да се главозамайват от убедителната победа над Валенсия и трябва да помислят за предстоящите срещи от първенството. Срещата завърши 3:0 за „жълтата подводница”.

„Много се радваме, че започнахме с победа и то на „Местая”, но трябва да имаме предвид, че това е само началото. Знаем какво сме постигнали до момента, сега трябва да останем спокойни и концентрирани”, каза французинът.

„Играчите трябва да бъдат много внимателни, тъй като това бе само една от многото срещи, които ни предстоят. Сега не е времето да се главозамайваме. Добрата новина е, че отборът показва отлична форма, такава, каквато притежавахме и в края на миналия сезон, както и по време на лятната подготовка”, продължи играчът на „жълтата подводница”.

„Успехът срещу Валенсия, все пак ще ни даде огромно желание за победа и увереност във нашите възможности. Знаем, че Реал Мадрид е много труден съперник, особено след като е домакин. Ние трябва да покажем най-доброто, на което сме способни, за да победим”, завърши Пирес.