Докато медиите по света все още се занимават с лакираните нокти на Кристиано Роналдо и всичко, което човек може да си помисли за него след такова „разкрасяване“, жълтите издания направиха равносметка на интимния живот на португалската звезда само за за това лято.

Абсолютна истина или донякъде измислица, но на сметката на Кристиано с нежни завоевания през ваканцията му има пет нови имена.

Всичко започна за Роналдо през юни с колумбийския модел Паула Суарес, с която изигра секси танц на борда на своята яхта. Това - още по време на първата му ваканция на Ибиса, преди Европейското.

После дойде ред на италианската тв-водеща Елиза де Паничис, която намекна за любовна афера с португалеца.

Номер 3 за CR7 се оказа неизвестна руса красавица, вече по време на втората ваканция за звездата. И с нея той бе щракнат от папараците в опасна близост.

Под номер 4, но само хронологично, не и по важност, се нареди мексиканският модел Елиса Гонсалес. Документирано е, че Роналдо се е виждал с нея и в САЩ, по време на почивката си това лято. Веднъж на партито за рождения ден на Джей Ло в Лас Вегас и втори път – в локал в Холивуд.

„Ръчичката“ за Роналдо, както в Испания обичат да наричат победите с 5:0, оформя Касандре Дейвис – също модел, роден в Мексико и живеещ в САЩ.

Да, 5:0 за Роналдо – такъв е резултатът на нежния фронт в полза на трикратния носител на „Златната топка“ само през това лято. А пък завистниците могат да продължат да се вглеждат в лакираните му нокти...