Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес представи новото попълнение на Кралския клуб Лука Йович. Босът се обърна към младока с думите, че е сбъднал мечтата си  да играе на „Сантиаго Бернабеу“.

Сръбският национал направи трансфер от Айнтрахт Франкфурт. 21-годишният футболист парафира с „лос меренгес“ до 2025 година.

„Искаме да споделим с всички мадридисти начало на проекта за новия сезон. Трябва да работим интензивно, за да сбъднем мечтите на нашите фенове. Миналият сезон не се разви според очакванията ни и сега е нужна реакция от наша страна. Нашият клуб никога не се предава. Спечелихме 4 пъти Шампионската лига за 5 години. Това е нещо уникално и магично“, добави Перес.

„Било е твоя мечта да си част от Реал Мадрид и сега я сбъдна. Идваш в Реал Мадрид заради таланта и качествата си. Бори се, за да стигнеш дотук и го направи на 21 години. Искал си да станеш част от мита Реал Мадрид и го постигна“, започна Перес.

„Пред теб стои голямо предизвикателство и ще играеш под ръководството на великолепен треньор и в тима с най-добрите футболисти. Ще защитаваш емблемата на Реал Мадрид и ценностите на този клуб. Твоето семейство се гордее с теб, защото ни казаха, че като малък си спал с фланелката на Реал Мадрид“, каза още Перес.

Официално: Лука Йович е играч на Реал Мадрид