Барселона пак би Реал на „Бернабеу“, но това отдавна не е новина. За жалост, не е новина и друго. Един от гладиаторите на Жозе Моуриньо пак полудя. Става дума за Пепе. Може да е добър футболист, но не е добре с главата това момче.

Снощи той стъпи вероломно и коварно върху ръката на Лео Меси. С умисъл и без да го забележи съдията. После дори Рууни от Англия изригна: „Този Пепе е идиот!“ Трябва да се съгласим с това негово мнение.

И да си припомним как преди няколко години същият този рецидивист стъпка, сгази, смачка и оскуба паднал на земята футболист на Хетафе, а после удари по едно кроше на други двама. Десетте мача наказание, които му лепнаха, явно не са му налели акъл в главата.

Този играч е срам за футбола. Нещо повече – той е опасен за здравето на останалите футболисти. А Реал Мадрид, ако е благороден клуб, за какъвто е смятан традиционно, трябва на секундата да изгони Пепе. Добре, понеже все пак живеем в материален свят, да не го гони, а да го продава немедленно. При това, без да са пазари особено. И да побърза, докато все още е отворен трансферният прозорец.