Старши треньорът на Валенсия Маурисио Пелегрино предупреди футболистите си да не изпитват прекалено голям респект към Байерн Мюнхен. Двата тима излизат един срещу друг в първи мач от група F на Шампионската лига тази вечер, а сблъсъкът ще се състои на „Алианц Арена“ в Мюнхен.

Според Пелегрино играчите му имат възможности да поднесат изненада в Мюнхен, ако успеят да покажат най-доброто от себе си на терена.

„Не трябва да изпитваме прекалено голям респект от тях. Това би било най-голямата грешка, която можем да допуснем. Трябва обаче да не правим и прекалено много малки грешки. Това което очаквам от моите играчи е да останат спокойни и да играят по най-добрия начин, по който могат. Знам много добре, колко са добри. Момчетата ми са готови за мача. Подготвени сме добре и познаваме нашия противник. Не мисля много за Байерн. Те са наши опоненти, но съм концентриран върху моя отбор и какво можем да направим ние“, заяви Пелегрино на пресконференцията си преди двубоя, който е тази вечер от 21:45 часа.