Звездата на Сантос Неймар разкри на страницата си в социалната мрежа „Туитър“, че в понеделник официално ще премине в отбора на Барселона и ще подпише петгодишен договор с каталунците.

„Здравейте. Събрал съм се с няколко приятели и семейството ми, които ми помогнаха да напиша няколко неща...Няма да издържа до понеделник...Моето семейство и приятелите ми вече знаят моето решение. В понеделник ще подпиша с Барселона“, написа Неймар.

„Искам да благодаря на феновете на Сантос, които ме подкрепяха през тези невероятни девет години, в които играх за отбора. Чувствата ми към клуба и феновете никога няма да се променят. Те са вечни! Благодаря на прекрасните фенове, които ме подкрепиха и в най-трудните ми моменти. Песните, които феновете създадоха за мен ще останат завинаги в сърцето ми...Искам да играя срещу Фламенго. ...Искам да имам възможността отново да изляза на терена с фланелката на Сантос и да чуя как публиката крещи моето име“, добавя бразилският футболист.

„За мен това е, чест. Не всеки може да има....Сега е труден момент за мен. Тъжен съм, защото казвам сбогом и съм весел, защото пред мен се изправя ново предизвикателство. Нека Бог ме благослови...Аз винаги оставам от Сантос“, завършва Неймар.

Неймар: Понеделник подписвам с Барселона, благодаря на всички фенове на Сантос

източник: БГНЕС