Голямата звезда на испанския юношески отбор Игнасио Камачо се съгласи за говори за Гонг преди днешния двубой срещу България на Европейското първенство за тази възраст. Нападателят на Атлетико Мадрид е смятан за наследник на Фернандо Торес. Футболистът на „дюшекчиите” заби първите си два гола в Примера дивисион ден преди да навърши 18 години през месец май. Това се случи в мача срещу Реакреативо Уелва, който завърши 3:0 за Атлетико.

Любезният нападател коментира за Гонг ситуацията в групата така:

- Всичко в групата ни е ясно за отборите на Унгария и Германия, които продължават напред. Сега остава да се разбере кой ще е трети в групата.

Какво е мнението ви за предстоящата среща с българския отбор?

- Мачът се явява много важен, заради световното първенство. Ние много искаме да се класираме на Мондиала. Това е важно за всички нас, ние трябва да сме на световното.

Защо според вас отборът на Испания не е на полуфиналите?

- Защо ли? Защото не спечелихме нито една точица. Защото дори и математически нямаме шансове. Вече няма възможност и ние няма да останем тук до края!

Вие сте футболист на Атлетико Мадрид. Какво помните от Мартин Петров, който две години беше в този клуб?

- Да, той е един великолепен футболист, който правеше спектакъл. Той предпочете да отиде в Англия, а там показа, колко силен е в действителност. Аз не успях да се запозная с него, докато беше при нас.