Напускащ изобличи Валенсия в некадърност

Гилерме Сикейра източник: Gulliver/Getty Images

Гилерме Сикейра източник: Gulliver/Getty Images

Левият краен защитник Гилерме Сикейра не спести възмущението си от отношението, което е получил във Валенсия. Наемът на 31-годишния футболист при „прилепите” изтече в края на този сезон и той ще завърне в Атлетико Мадрид.

Бразилецът направи шокиращи разкрития относно медицинските грижи, които „лос че” са положили за него. Сикейра премина под наем във Валенсия на 1 февруари 2016 година, а седмица по-късно претърпя въпросната контузия, която се оказа отправна точка за всички последвали събития.

Валенсия продава ненужните

„Проблемът се появи още докато носех екипа на Атлетико Мадрид, но самата контузия се случи, докато играех с екипа на Валенсия. Тя стана, защото бранех цветовете на клуба”, каза втрещеният играч. „Още първата седмица пострадах в двубоя срещу Бетис в Севиля. Довърших мача с болки, а после нещата започнаха да се влошават.”

„После в предсезонната подготовка (предшестваща кампания 2016/2017 – б.р.) се случиха много неща, изговориха се много лъжи”, допълни той. „Когато Хосе Гая се контузи в хода на сезон 2015/2016, аз вече имах травма и въпреки това играх много мачове (14 двубоя – б.р.). Заради този факт се надявах по време на подготовката да получа подкрепата на повече хора в клуба, понеже пострадах, бранейки честта на Валенсия.”

Валенсия се срещна с агента на Лусиано Вието

„Вместо това в клуба имаше такива, които ми казаха, че трябва да спра с футбола. Не знаели точната причина, никой не я знаел. Докараха някакви специалисти, които ми казаха същото, а това за мен е срамно. Прекарах цяла година, полагайки допълнителни усилия, за да бъда наравно с всички в отбора, а накрая клубът потърси някакви специалисти и доктори, които взеха да ми обясняват, че трябва да спра да играя. Клубът изобщо не беше там, за да ме защити и да каже истината”, добави Сикейра.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Атлетико Мадрид Валенсия

Испания