Интригата за титлата в Серия А изглежда отново я има, след като Милан направи втори пореден хикс и бе застигнат на само три точки от втория Наполи, който вкъщи би с 2:0 Чезена.

Росонерите направиха 1:1 като гост на Дженоа. Милан поведе в 29-ата минута с гол на Алешандре Пато, който реализира пас на Златан Ибрахимович.

Антонио Флоро Флорес пък бе точен за домакините от Дженоа в последната минута на първото полувреме. След почивката ново попадение не падна и двата тима поделиха точките.

Наполи постигна рутинна победа над новака Чезена с 2:0 с дежурния гол на Едисон Кавани в 13-ата минута и попадение на резервата Хосе Соса в 91-ата.

Третият Лацио не успя също да се доближи до Милан, след като изненадващо не успя да бие Киево у дома. Срещата в Рим завърши 1:1, като Ернанес откри за орлите в 45-ата, а Ботян Цезар изравни в 64-ата.

Милан е лидер с 49 точки, следван от Наполи с 46 и Лацио с 42. Четвърти е шампионът Интер, който обаче има да изиграе два мача повече от тимовете в челната тройка и също да се намеси сериозно в битката за титлата.