Мунир Ел Хадади става все по-значим за Барселона с присъствието си на терена. Юношата на клуба взе участие в четирите последни гола на отбора.

Мунир постави началото на обрата в двубоя от Шампионската лига срещу Байер Леверкузен.

20-годишният футболист се появи в игра в 63-та минута на срещата на „Камп Ноу“, след като влезе на мястото на Сандро Рамирес.

Нападателят провокира първия гол във вратата на германците. Той отправи хубав удар, който бе избит от Бернд Лено, но при добавката Серхи Роберто реализира отблизо.

Мунир навърза в наказателното поле на гостите трима футболисти на „аспирините“ в 82-та минута преди да асистира на Луис Суарес за победното попадение в двубоя.

Ел Хадади бе в основата и на попаденията за Барселона при успеха с 2:1 срещу Лас Палмас през изминалия уикенд.

Той чукна перфектно с пета към Серхи Роберто, който след това сложи топката на главата на Луис Суарес, а уругваецът вкара първия гол във вратата на Лас Палмас в 25-та минута.

Мунир асистира директно при второто попадение във вратата на съперника, когато достави топката до Луис Суарес в 54-та минута, а уругваецът реализира своя втори гол в срещата.

Така с присъствието си на терена Мунир Ел Хадади дава сериозна заявка за по-често присъствие в състава на Луис Енрие и се възползва максимално от създалата се ситуация в отбора с контузените футболисти и след напускането на Педро Родригес.